Pageviews past week

TAG

Generatoare de trafic pe site-ul tau Cum să obții mai mult trafic pe site-ul tău fără să plătești

Generatoare de trafic pe site-ul tau Cum să obții mai mult trafic pe site-ul tău fără să plătești nimic Dacă ai un site web, probabil că îți dorești să atragi cât mai mulți vizitatori. Dar cum poți face asta fără să investești bani în publicitate sau alte metode costisitoare? Există câteva strategii simple și eficiente pe care le poți folosi pentru a genera trafic gratuit pe site-ul tău. Iată câteva dintre ele:

YouLikeHits

Traffic Exchange Generatoare de Trafic Website

Custom Hits

Free website traffic to your site!

Increase Website Traffic

autosurf
5 dollars bonus


Free traffic exchange. Get mobile, organic and social media visits. Auto click links. Earn or purchase traffic. 5 billion visits exchanged since 2007.

autosurf

Otohits.net, fast and efficient autosurf

autosurf

Free Traffic Exchange

9Hits

9Hits - Traffic Exchange

allmylinks

BidAds

Sunday, October 29, 2023

Telefoane web3

 Telefoane web3

Da, există telefoane Web3. Un exemplu este telefonul mobil Solana, numit Saga1. Acesta permite utilizatorilor să acceseze aplicații DeFi, piețe NFT și aplicații Web31. Saga oferă o experiență hardware premium, cu Android curat și Web3 într-un telefon pe care îl veți adora să îl utilizați1. De asemenea, se preconizează că telefonul Web3 al Solana va fi disponibil la începutul anului 2023 și va costa în jur de 1.000 de dolari2.

Un telefon Web3, cum ar fi Saga de la Solana Mobile, este un dispozitiv care integrează tehnologia blockchain în experiența mobilă a utilizatorului1. Iată câteva caracteristici și funcționalități pe care le oferă:

  1. dApp Store: Utilizatorii pot utiliza toate protocoalele DeFi preferate ale Solana, piețele NFT și aplicațiile Web3 în deplasare1. Aceștia pot efectua tranzacții fără probleme între dApps oriunde și oricând1.

  2. Seed Vault: Acesta protejează semințele utilizatorilor de actori rău intenționați prin intermediul unui hardware sigur și criptare AES1. Portofelele nu au niciodată acces direct la semințele utilizatorilor1.

  3. Hardware premium: Saga oferă o experiență hardware premium, cu Android curat și Web3 într-un telefon pe care utilizatorii îl vor adora să îl utilizeze1. Are un ecran OLED de 6,67", 512 GB de stocare, 12 GB RAM și platforma mobilă Snapdragon 8+ Gen 11.

  4. Camere incredibile: Saga are un sistem dual-camera principal de 50MP și ultrawide de 12MP, plus o cameră selfie de 16MP2.

  5. Materiale de clasă mondială: Spate ceramic, cadru din oțel inoxidabil și accente din titan2.

  6. Display uluitor: Ecran FHD+ AMOLED de 6,67" cu o rată de reîmprospătare maximă de 120Hz2.

  7. Android 13: O versiune pură a sistemului de operare mobil pe care îl cunoașteți și îl iubiți, cu servicii Google Play complete2.

  8. Senzor de amprente pe spate: Deschideți ușor. De fiecare dată2.

În plus față de aceste caracteristici, telefoanele Web3 oferă adesea stocare cripto, o poartă către metavers și suport pentru aplicații descentralizate (dApps)3. Unele dintre aceste telefoane vă vor permite chiar să minați criptomonede și să găzduiți un nod blockchain3.

surse :

solanamobile.com

ropstam.com

https://www.cnbctv18.com/technology/a-look-at-the-metavertu-web3-smartphone-a-possible-competitor-for-the-solana-saga-16060571.htm

În prezent, Solana Mobile este unul dintre primele telefoane care integrează tehnologia Web3 în experiența mobilă a utilizatorului1. Cu toate acestea, Solana Mobile Stack este o platformă open-source care vizează adoptarea pe scară largă2. Acest lucru ar necesita ca producătorii majori de smartphone-uri să aloce timp și efort pentru a-l integra cu dispozitivele lor2. Acest lucru pare mai probabil pe dispozitivele Android, având în vedere natura mai deschisă a platformei2.

Deși nu există încă multe telefoane similare cu Solana Mobile, este posibil să vedem mai multe dispozitive care integrează tehnologia blockchain în viitor, pe măsură ce tehnologia Web3 continuă să se dezvolte și să se răspândească. În acest moment, Solana Mobile pare să fie un pionier în acest domeniu.

Tracemyip